Skogen & nervositet inför imorrn

Tack för all respons jag fick på gårdagens inlägg, det känns alltid skönt att få lite feedback, särskilt när det är nånting så känsligt som med ens hundar. <3

Idag har jag, Malin & hundarna varit i skogen & gått. Vi fick även ett mindre önskat besök av en lös svart terrier, & jag kan säga att hans ägare inte hade bråttom fram för att hämta honom! Så jag fick hålla i både Dee & den främmande hunden, tills ägaren behagade att komma fram & hämta honom. Som ursäkt sa han ”han gör alltid sådär & jag är så himla trött på honom”. Jaha, men om han nu alltid gör sådär, borde man inte sätta en långlina på honom så att man snabbt kan fånga in honom? Eller?
När han hade gått vidare så kunde vi välja en annan väg så att vi slapp möta honom igen. Passade på att fota lite under tiden som vi väntade på att han skulle försvinna.

20151013_140228 20151013_142807

Haha, en bild som verkligen visar vad dem tycker om detta med fotografering!

Haha, en bild som verkligen visar vad dem tycker om detta med fotografering!

Sen var jag ju bara ”tvungen” att ta ett kort på berget, haha.

20151013_144728

På vägen hem handlade jag lite & nu sitter jag här under värmefilten & skriver. Har precis ätit lite också, så ja, jag är duktig idag. 😉

Är nervös inför morgondagens besök på djursjukhuset. Jag vet att jag inte kommer att få något svar på allergitestet imorrn, men skrapprovet borde jag få svar på. Och diskutera hur man ska lägga upp den närmsta framtiden. För som jag skrev igår så hoppas jag verkligen på kycklingallergi, för det är nog en av dem sakerna som vore lättast att leva med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *