Underbara Rally <3

Idag har jag & Dee dels varit på Sörmon med polarna & dels hemma hos Carina & gänget. Det var underbart att träffa Rally igen, som jag saknar min lilla myshund! Eller ja, hon är ju inte min numera, men jag tror att ni förstår hur jag menar.

20151008_140441

Vi kollade på film & under större delen av tiden så låg Rally antingen bredvid, eller på mig. Hur mysigt som helst. <3 Dee är ju inte alls lika närgången & myser på samma sätt som Rally, så visst saknar jag närheten – mycket!

Tyvärr så verkar inte fröken räv ha några planer på att sätta igång & löpa. Clara å andra sidan börjar nog vilken dag som helst & jag hoppas på att Rally då ska sätta fart. Egentligen har jag ju inte bråttom, men jag är otålig & går därför omkring & bara väntar, haha. 😛 Jag lovar att underrätta er så fort det blir nån förändring hos Rally. 😉

Jag fick även ett paket på posten idag, & det var Lundehundboka! Så nu ska jag läsa massor i den innan det är dags för parning & förhoppningsvis valpar. Jag vill så himla gärna ha en liten lundehund, den känslan växte sig ännu större & starkare nu efter att ha fått myst med Rally.

20151008_165548

Ikväll blir det kanske en långis med Nathalie & Erica, det beror på hur taggad jag känner mig när det är dags att åka. 😉 Om inte annat så ska ju jag & Louise ta en långis imorrn med våra tjejer, vilket jag verkligen ser fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *