En aktiv dag i våra liv

Vid kl. 9 imorse hörde Nathalie av sig & frågade om vi ville hänga med på agilityträning på klubben vid kl 10. Jag sa nej först, men ändrade mig sen & sa ja. Och det var en bättre träning än den i fredags, även om vi har MYCKET att träna på när det gäller agilityn! Nathalie fick testa att köra en bana med Dee, men det var inte så lätt för henne heller. 😛 Men så kan det ju bero på att det var en klass 2-bana vi körde, & vi har aldrig ens startat klass 1…Men jag var ganska nöjd ändå, med mitt lilla vilddjur.

Efter träningen åkte vi hem & vilade typ en halvtimme, sen blev det en riktig långis!! Vi (jag, Louise & hundarna) gick 1 mil & det var superskönt. Jag har verkligen saknat alla långisar, & hundarna klagade inte precis. 🙂 På vägen hem så fick Tizi värsta tokrycket, haha, Dee hade nog gärna hängt på om hon inte hade gått i koppel, haha.

Nu ligger Dee & sover, Farro har precis blivit hämtad, så det är bara jag & Dee hemma. Lite tomt är det allt efter Rally, men förhoppningsvis blir det fullt liv under vintern med ett gäng valpar!

20151004_161217

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *