Skogen full med älgflugor!

Första delen av den här dagen låg jag mycket i sängen, tillsammans med Dee. Det är lite kämpigt just nu, med allt som har med Rally att göra, men det är ju inte så konstigt.

20151003_133553

Sen hörde Malin av sig & undrade om jag & hundarna (passar Farro den här helgen) ville följa med ut i skogen & leta svamp, & det ville vi! Vi blev dock attackerade av tusen älgflugor! Nej, kanske inte riktigt så många, men dem var fan överallt! Äckliga djur, det känns fortfarande som att dem kryper överallt på en, trots att jag nu har duschat & tagit bort alla.
Om man bortser från dem så var det mysig tur. Jag har inte vågat haft Dee lös i nån skog sen hon skadade sig, men idag gick det bra. 🙂 Hon toksprang inte så mycket, vilket gjorde att det kändes mer säkert.

20151003_151010

Imorrn åker Farro hem igen, bortsett från det så har jag inga planer alls. Så vi tar dagen lite som den kommer.

One thought on “Skogen full med älgflugor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *