Sista dagen hon är min

Idag är sista dagen som Rally är helt min. För imorrn skrivs fodervärdsavtalet under & då tillhör hon Carina. Det är med högst blandade känslor jag kommer att göra det, mitt hjärta skriker nej & min hjärna säger ja. Hon är en sån mysig hund, varje dag ligger hon tätt intill mig både i soffan & i sängen, min egna levande värmedyna! Och så full med kärlek. <3 Men för HENNE blir det bäst att flytta hem till Carina & gänget, där hon trivs superduperbra. Hon har ju mer eller mindre växt upp med Clara, så det är aldrig några problem mellan dem.

Rally tycker ju inte om stora hundar, så det funkar helt enkelt inte hemma när jag framför allt har en stor hund själv (även om Dee är en liten border collie), men också en del av vår kompisskara har stora hundar. Just kompisarna hade man kanske kunnat lösa det (fråga mig inte hur, men jag hade försökt tusen gånger om), men med Dee funkar det inte. 🙁 Dee vill bara leka med Rally, men Rally blir så himla låg & osäker, så det är synd om henne.

Men det här har jag ju redan skrivit om, så är det nån som vill läsa mer om anledningen till att hon flyttar så scrolla neråt en bit.

20151001_165809

Samtidigt som tårarna inte är långt borta så ser jag fram emot vintern & allt som (förhoppningsvis) väntar då. Jag bara väntar på att Rally ska börja löpa, sen blir det parning & sen en nervös väntan inför bekräftandet med ultraljudet. Förra gången gick hon ju tom, men jag måste ändå tro på valpar den här gången. Annars är det ju inte ens nån idé att försöka, eller hur? 😉

4 thoughts on “Sista dagen hon är min

 1. Jag funderar, hmm… Rally kom först och det är med henne du vill ha valpar – hur kommer det sig då att det blir hon som får flytta?
  Ta det inte som något ont nu bara – det är mest en fundering

  • Det är komplicerat, men Dee är hunden som jag kan komma riktigt långt med tävlingsmässigt, & det betyder oerhört mycket för mig. Sen påverkar det såklart mycket att Rally har sitt ”andra-hem” bara 5 minuters gångväg från mig, Dee har inget sånt. Så jag får ju fortsätta ha Rally nära, även om hon inte bor hos mig längre.
   Det är bara några av faktorerna, jag kan inte förklara det bättre, det är helt enkelt för komplicerat.

   • Okej.. men ja.. måste ändå göra riktigt ont att inte kunna ha båda tjejerna kvar, jag vet ju hur otroligt mycket de betyder för dig.. Jag försökte tänka mig in i den sitsen mellan Chips och Pepsi – jag är bara såå glad att de funkar ihop.. Eller om Pepsi och Dipp inte funkat, men de är hur söta som helst när de ligger och tvättar varandra..
    Men lämna bort något – nej fy, får ont i magen bara av tanken

 2. Jag föstår absolut att du valde att placera om Rally, hon trivs ju som fisken i vattnet tillsammans med clara och hon är inte lika aktiv som en bc heller, vilket gör det lättare att placera om. Helt säker på att det kommer bli bra hon är ju inte långt borta heller precis:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *