Nu är det bestämt

Ja, nu finns det inte längre några som helst tvivel, Rally kommer att flytta till Carina & gänget. Och det kommer att ske nästa helg. (Så länge hon inte sätter igång & löper nu, vilket hon snart ska & göra får göra.)

Det känns både bra & jobbigt. Bra för att jag vet att det är det bästa för Rally, men jobbigt för att jag & hon inte får fortsätta träna & tävla, & framför allt mysa varje dag tillsammans. Det kommer att bli tomt utan lilla räven, men jag kommer ju att få träffa henne när vi går promenader tillsammans. Och när hon löper & är på date med Benji så kommer hon ju att bo här, samt när hon har valparna. Så detta blir nog hur bra som helst.

150927

Den här helgen som varit nu har jag & Dee spenderat i stallet där vi har tittat på Carlstad Horse Show, en 3-dagar hopptävling för häst. Dee har skött sig över förväntan bra på läktaren, fjäskade för några som satt där, annars låg hon lugnt, snällt & tyst. 🙂 Helt perfekt med andra ord.

Imorrn väntar sista lasern för Rally & på onsdag är det ÄNTLIGEN dags att åka tillbaka till ReDog. Jag börjar bli riktigt nervös inför det, för det känns som att det är mycket som står på spel…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *