Kört igenom nya freestyleprogrammet

Idag körde jag & Dee igenom vårt nya freestyleprogram för första gången! Det gick riktigt bra, jag är supernöjd med allt, mig själv, Dee & själva programmet. 🙂 Självklart finns det vissa saker att träna mer på, & tro mig, det kommer vi att göra. Men vi har en riktigt bra grund att stå på just nu.
Väntar på att min rekvisita ska komma så att jag kan köra programmet som det ska vara, helt & hållet. Med rätt kläder & allting. 😉 Vilket iofs innebär att jag måste bestämma mig för vad jag ska ha för linne/topp på mig, beslutsångest, haha.

150925

Rally fick också träna lite, men det är ju inte så mycket hon får göra nu. 🙁 Hon vill så himla mycket mer än hon får. Hon är den som är mest taggad när det kommer till träning. Men livet är orättvist ibland.

Just nu är livet lite bättre för Rally-räv då hon är hos Carina, Clara & Chili. 🙂 Hon ska spendera helgen där så att jag & Dee kan vara i stallet & kolla på hästhoppningarna som är där den här helgen. Jag funderade på att åka dit idag med båda två, men då hade jag varit tvungen att bära Rally eftersom hon inte får gå på mjuka underlag. Plus att hon med största säkerhet skulle skälla på dem flesta hundarna där, speciellt nu när hon inte får utlopp för all sin energi. Så nej, hon har det bättre hos sin bästa polare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *