Freestyleprogram & massa väntan på svar

Både igår & idag så har jag jobbat mycket med mitt & Dee’s nya freestyleprogram. Igår bestämde jag hur jag ska röra mig i programmet, & idag har jag testat det lite med Dee. Om det ska bli så bra som jag vill så måste jag lägga ner mig & verkligen gå in i min ”roll”. Är dock väldigt svårt när man inte har all rekvisita, utan den förväntas komma nån gång i mitten av Oktober.

150924

Annars idag så har jag plockat en del i lägenheten, samt varit på möte på Radix med min nya handläggare där. Mötet gick bra, eller ja, det kändes ganska onödigt eftersom det bara varade i typ en kvart, men men. Det blir säkert längre & mer nödvändiga möten snart. 😉

Väntar på att morsan ska komma hit, för då ska vi äta pizza! 😀 Jag är hur hungrig som helst, haha. Så klockan kan gärna få springa på lite nu.

Hundarna ligger & tuggar på ett varsitt ben, Dee bredvid mig i soffan & Rally nedanför mig under bordet.

Dagarna går väldigt sakta, vill bara att det ska bli onsdag nästa vecka så att jag får massa svar! Har behandlingen hjälpt nånting? (Ja, det är jag övertygad om.) Och hur mycket isf? Hur lång blir rehaben? Om det nu ens behövs någon rehab? Kommer hon att kunna paras nu eller måste jag vänta tills nästa löp till våren? (Hoppas, hoppas, hoppas NU!)
Självklart är Rally’s hälsa viktigare än valpar, men om Rally verkligen är så bra som hon vill få det att se ut så kommer det inte att vara några problem att ta puppisar på henne nu. 🙂 Men det är än så länge bara Rally som vet EXAKT hur hon mår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *