Snacka om dåligt samvete

Usch, vad dåligt samvete jag har just nu. 🙁 Jag har känt mig ganska lost hela dagen & varit otaggad på nästan allt. Men jag bet ihop & åkte iväg till vallningen ändå, i hopp om att den skulle bryta det dystra & ljusa upp tillvaron lite. Jag kan väl säga såhär, Dee var helt amazing!! Hon var rena drömmen att köra det korta passet som vi körde, sen orkade inte jag mer utan var tvungen att bryta. På väg till bilen insåg jag att hela jag skakade & kände mig helt svag i hela kroppen, så jag fick bryta allt där & istället åka hem. 🙁 Stackars Dee som skötte sig så himla super & inte får fortsätta mer idag. Hon är ju van att få köra 3 pass, & inte bara 1 som det blev idag. 🙁 Men hundar kanske inte tänker så?

150922

Nu ligger tjejerna & tuggar på ett varsitt ben som dem fick, själv har jag tagit diverse piller & ska snart lägga mig. Är fortfarande svag i kroppen & skakar en del, vette fan vad det är för fel alltså. Hoppas bara att jag inte blir sjuk nu, utan att det ”bara” är magen som spökar (för ja, jag fick så ont i magen att jag även fick ont i ryggen samt kramp i benen). Nu efter lite Ipren så känns den bättre, dock inte bra.

Imorrn är tanken att vi ska hem till farsan & äta på kvällen, så jag hoppas verkligen att jag mår bättre då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *