Valpdrömmar & freestyleprogram

Det har varit en lite omtumlande dag, men så är det ibland. Sen så tror jag att jag håller på att bli sjuk, för jag har ont i kroppen, framför allt i ryggen. 🙁 Men vi får se vad som händer.

Nu är min myshund hemma igen! <3 Älskade lilla Rally, jisses vad jag har saknat henne!

150920

Imorrn väntar laser igen, det är bara 3 behandlingar kvar nu innan återbesöket på ReDog. Och jag måste säga att Rally är såå himla mycket bättre. Och på lördag morgon äter hon sin sista medicin & då gäller det att hon fortsätter att vara såhär bra. *Hoppas* Jag är så jävla sugen på valpar så ni anar inte. 😛 Drömmer om det flera gånger varje dag, & snart lär väl även nätterna ägnas åt det. 😉

Annars så kan jag berätta att jag har gjort ett nytt freestyleprogram till Dee. Det var några delar i den gamla (som vi aldrig har tävlat med eftersom vi aldrig har startat 😛 ) som inte funkade sådär superbra, så jag gjorde om det helt & bytte t.o.m. låt. Nu känns det mycket bättre. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *