Ännu mera otur för mig

Nu är det flera dagar sen jag uppdaterade senast, snacka om att ha kommit ”ur form”! Men det betyder inte att jag inte har gjort nånting, ånej, här har det varit full fart.

Lite hundträning inomhus.

Lite hundträning inomhus.

Ett besök på bio, en förhandsvisning av filmen "Min lilla syster".

Ett besök på bio, en förhandsvisning av filmen ”Min lilla syster”.

Mycket slappande hemma hos Malin.

Mycket slappande hemma hos Malin.

Nu har vi precis duschat efter att ha sprungit runt i sanden på Sörmon tillsammans med Malin, Algot, Jax, Jens & Spock. Eller ja, HUNDARNA har sprungit runt, vi tvåbenta gick mest & pratade. 😉 Så nu är Dee trött & ligger i hallen & sover.

Senare idag tänka jag dammsuga då det VERKLIGEN BEHÖVS. Klippa klorna på hundarna skulle jag också behöva göra. Men jag har bara Dee hemma nu, lilla räven Rally fick flytta till Clara resten av veckan, där hon får vila upp sig lite & bli ompysslad av både Clara & Carina.

Igår gick även min bil sönder, så just nu är jag ganska strandsatt. Anders ska titta på den till helgen så jag hoppas att det bara är nåt litet, lättfixat fel. Men med min jävla otur så lär det vara något stort & dyrt fel. 🙁 Så nej, saker & ting går verkligen inte min väg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *