Full rulle hela dagen

Är jättetrött så jag orkar inte skriva så mycket idag. Men kan berätta att vallningen inte alls gick så bra som jag hade hoppats. Detta för att fåren var mer springiga än vad jag & Dee är vana vid. Sen så vågade inte jag släppa henne helt, vilket jag skulle ha behövt göra, men nej, rädslan stoppade mig. 🙁 Men jag är ändå glad över att vi fick testa, även om vi kommer att hålla oss till det vanliga stället ett tag framöver, sen kanske vi testar det andra stället igen, när vi har kommit lite längre.

Efter vallningen så var vi hos Malin & umgicks med henne & alla hundarna. Sen bar det iväg till klubben för agiltiyträning. Vi tränade lite slalom, samt kontaktfält, & en liten kort bana. Vi tränade även lite freestyle & det kändes bättre än agilityn, konstigt nog. Dee har varit riktigt duktig idag, hon är inte så gammal plus att vi har hållit igång nästan hela dagen! Så all cred till henne. <3 Lilla Rally fick träna på rulla runt samt att gå med framtassarna på mina fötter i mellanposition. Hon var mycket glad över att få göra nånting!

20150911_183131

Nu är jag som sagt helt slut, & det är tjejerna också. Jag hoppas att det blir en lugn natt & att jag vaknar upp pigg & glad imorrn. Känner mig inte alls i form mentalt, men jag hoppas att det bara är en liten svacka som går över snart. Väldigt snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *