Hundbilder & full fart

Idag har vi verkligen tagit tillvara på den fina dagen. 🙂 Vi började med laser på djursjukhuset & Rally verkar tycka att det är skönt på ryggen, tassarna är hon dock rädd om. Jag vet inte alls vad jag ska tro om hennes tillstånd just nu, hon är ju hur pigg som helst, men det är ju inte så konstigt när hon knappt har fått röra sig på ett par veckor. Jag fattar inte hur jag ska kunna vänta ytterligare 3 veckor(!!) innan jag får dem svaren jag så gärna vill ha. Det känns som att det är mycket som står på spel, mer än jag för tillfället vågar skriva om här…

Men men, vi skulle fokusera på den här härliga dagen. Jag lämnade Rally hemma hos Carina & Clara efter lasern för sen hade jag & Dee träff med polarna på Sörmon. Dem sprang som galningar i början, som alltid, sen lugnar dem ner sig. Men lite bilder fick jag på dem.

DSC_0008 DSC_0014 DSC_0015 DSC_0016 DSC_0123 DSC_0041 DSC_0053 DSC_0055 DSC_0059 DSC_0073 DSC_0080 DSC_0090 DSC_0122

Efter nån timme där ute så drog vi in till stan för en Hundliv’s-promenad. Dee skötte sig bra i stan, men det brukar hon ju göra. 😉 Sen åt vi en glass innan vi åkte hem igen.

Om ett par timmar ska vi ut igen, då för att springa. Så ja, idag ligger vi verkligen i! Och efter den turen så ska jag hämta hem Rally igen. <3

Imorrn startar vi med vallning på ett nytt ställe, & senare på eftermiddagen så blir det lite agility på klubben.

Det är precis såhär jag vill att livet ska vara, full fart nästan hela tiden! 😀 Det är då jag mår som bäst. Eller ja, Rally får gärna vara frisk & skadefri så att hon också kan vara med på allt. Man blir så himla låst när man har 1 skadad hund & 1 som behöver röra på sig. Det är jättejobbigt, men för det mesta kan jag lösa det genom att låta Rally vara hos Carina, men det funkar ju inte jämt. Plus att jag vill ha henne hemma. Jag tror att ni förstår hur jag menar, eller? För att kunna gå en längre promenad (med andra ord längre än 20 minuter) med båda två så har jag ju en barnvagn till Rally, men hur kul är det att släpa runt på den? Dem första dagarna var det lite roligt, men nu är jag bara trött på den. 🙁 Och tänk Rally, hon är VERKLIGEN trött på den!! Hon vill ju springa som hon brukar göra, & som dem andra får göra. Nej, livet är verkligen inte rättvist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *