”Livet är pest just nu” – Rally

Ja, Rally är inte alls glad över hur hennes liv ser ut just nu. Bara gå i koppel, inte så springa runt, hoppa, träna massa freestyle & agility. Syrran Dee får ju göra allt det där, vilket är högst orättvist! Men hon hittade ett ”bra” ställe att vila på medan jag tränade agility med Dee.

20150908_094817

Förutom morgonens agilityträning så har vi sovit idag, haha. Ikväll blir det ju vallning, därför tränade vi såpass tidigt, både jag & Dee måste ju hinna samla nya krafter & ladda om innan dess. Jag längtar så mycket att jag nästan skulle kunna åka dit redan nu, sådär 4 timmar för tidigt. 😛 Men fram tills dess får jag väl roa mig med vallningsfilmer på YouTube, man kan ju aldrig lära sig för mycket! 😉

Kan även meddela att jag & Dee ska gå en agilitykurs nu under hösten! 😀 Galet skoj ska det bli, kursen är på 5 tillfällen i träningshallen. Det är en av anledningarna till att vi tränar såpass mycket nu, för jag vill gärna att vi båda är lite ”varma i kläderna” när vi kommer till kursen. 🙂 Tror att vi kan få ut mycket mer av den då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *