Min ögonsten är hemma igen!

Ja, nu är mattes ögonsten hemma igen, älskade Rally, det finns ingen annan som du! <3

20150906_171800

Men innan jag hämtade henne så var jag & Dee & tränade agility med Emilia på klubben. Jag var inte superfokuserad, vilket gjorde att vi aldrig fick något bra flyt. Jag vet inte varför jag inte var på ”rätt agilityhumör”, men så är det väl ibland antar jag? Dee var i alla fall duktig.

20150906_105959

Vi har även gått några promenader under dagen, så resten av kvällen blir väldigt lugn. Imorrn har jag terapi på förmiddagen & sen ska Rally till djursjukhuset för ännu en laserbehandling.

Utöver detta så smider jag planer inför nästa år. 😀 Jag längtar så sjukt mycket, & hoppas & ber att vi (jag & mina tjejer) får vara skadefria & friska. Tänk vad mycket kul vi ska ha! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *