Drömmar om får

1509051

Ja, nu menar jag inte att man räknar får tills man somnar, utan jag menar att ha möjligheten att ha några egna får så att man kan valla hur ofta man vill! 😀 Fatta vad underbart, så hade ju jag det en sväng med Java & det var superkul. Nu kan jag dessutom mer om vallning & jag lär hinna lära mig ännu mer innan nästa vår/sommar.
MEN
Det finns ju alltid ”men” i allting, & i det här fallet så är jag än så länge ensam om min dröm. Det bästa vore om jag hittar någon/några som vill vara med, & på så sätt dela både ansvaret & kostnaden. Så är det någon som bor i eller nära Karlstad & är sugen på en sommar med får & vallning?

150905

Förutom att drömma mig bort så händer det faktiskt inte så mycket. 😛 Jag, Malin & Åsa har varit i sandtaget med hundarna så att dem fick springa lite, trots regnet. Sen så har jag & Dee tränat lite apportering & target här hemma. Om det tänker sluta regna snart så blir det en kort slalompass ute med fröken bc, men det ser inte så lovande ut…

20150905_143724

Rally bor hos Carina den här helgen. Detta för att jag skulle till sandtaget idag & ska träna agility på klubben imorrn igen. Rally blir ju väldigt ledsen när inte hon får köra nånting, därför kändes det mest schysst att låta henne vara hos sin allra bästa polare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *