Äntligen lite agility!

Igår fick jag ett starkt agilitysug, så idag åkte jag, Carina & Malin ner till klubben & tränade lite. Stackars Rally fick ju bara titta på, men Dee fick köra desto mer.

Det var fan omöjligt att få kortet rätt millisekund när man tog med mobilen :P

Det var fan omöjligt att få kortet rätt millisekund när man tog med mobilen 😛

Förutom ”däcket” så fick hon köra ”slalom” & ”gungan” en hel del, totalt orädd när det gäller den sistnämnda.  Sen körde vi lite svängar på vanliga hinder & tunnlar. Samt ”säcken”. Hon har en jävla fart den lilla damen, men hon lyssnade ändå helt okej. 🙂 Förutom på slalom, herregud, vart tog bc-hjärnan vägen?! Det måste ha stått helt stilla i hennes huvud under slalomen, så gissa vad vi ska träna hemma VARJE DAG ett tag framöver? För nog fan ska hon lära sig slalom!

Dagens gruppbild

Dagens gruppbild

Det kommer upp allt fler agilitytävlingar nästa år & jag längtar så sjukt mycket! Tyvärr så kommer jag med största säkerhet inte att ha råd att åka på alla, utan jag kommer att få prioritera & då prioriteras dem tävlingarna med flesta starter under samma dag. Skulle jag åka på alla som finns ute i Maj så blir bara startavgifterna 1 680:- & det kommer jag som sagt inte att ha råd med. Men, men, drömma sig bort lite får man göra ibland. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *