Mycket nöjd med mitt försäkringsbolag

Ni som känner mig (eller har följt mig länge) vet att jag tyvärr råkar ha sjuka/skadade hundar ofta, & därmed har jag haft mycket kontakt med mina försäkringsbolag. Jag var jättenöjd med Agria, förutom att Java’s alla laserbehandlingar inte ersattes alls, utan där fick jag stå för HELA kostnaden själv. Men bortsett från det så var jag supernöjd med dem.

När jag skulle skaffa Dee så kollade jag över olika försäkringar då Agria höjde priset & jag insåg att det skulle bli väldigt dyrt att ha båda hundarna där. Det hela slutade med att jag valde Folksam åt Dee, & flyttade även över Rally dit. Istället för att betala 375:-/månad för EN hund, så betalar jag nu 188:-/månad för BÅDA hundarna.
Och förutom att månadskostnaden minskade (trots att jag skaffade en hund till!) höjdes veterinärvårdsförsäkringen från 50 000:-/år till 75 000:-/år. Detta var en av dem största anledningarna till att jag valde just Folksam. För med Java kom jag upp i maxbeloppet 2 år & efter det var det inte ett dugg roligt.

Idag när jag var inne med Rally på Solstaden för en laserbehandling så skulle jag köpa ett 10-kort för att få det lite billigare (hon kommer ju att hinna med sammanlagt 9 behandlingar innan återbesöket på ReDog). Jag frågade vad det skulle kosta & fick ett svar på över 4 000:- :O Shit, tänkte jag, det var saftigt. Vi testade då att skicka över det till Folksam för att se om dem skulle ersätta något (vilket alla bolag utom Agria gör), & tro mig när jag säger att jag fick en smärre, mycket positiv, chock när hon i receptionen säger att Folksam ersätter ALLT! 😀 Så jag behövde inte betala ett enda öre för alla Rally’s laserbehandlingar!! 😀 Wiiee.
(Fast detta innebär ju att jag typ redan har maxat rehab-beloppet för 1 år framåt, men det tänker vi inte på just nu. 😛 )

Kan bara tillägga att det finns för- & nackdelar med ALLA försäkringsbolag, så även Folksam. Men jag ville bara framföra att jag är oerhört nöjd med dem. 🙂

20150902_171008

Rally är väldigt mycket piggare numera. Hon vill gärna ha race inomhus, men det får hon inte. Kan inte nån komma & tala om för fröken att hon ska VILA?! 😛 Det är 28 dagar kvar till återbesöket, 28 lååånga dagar. Vem tappar förståndet först? Jag eller Rally? 😉 Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *