Vilken amazing vallhund jag har!!

Vilken fantastisk hund jag har!! 😀 Dee chockade mig ordentligt idag på vallningen. Vi har ju inte vallat på aslänge (sen jag var inlagd) så jag var helt övertygad om att vi skulle vara tvungna att backa tillbaka flera steg & liksom ”börja om”. Men nope, Dee visade framtassarna & gjorde sin bästa vallomgång hittills! 😀

150901

Efter första passet så svävade jag nästan på moln, känslan jag hade under det vallningspasset var magisk. Andra passet gick ungefär lika bra, fast då var jag lite beredd på det. 😉 Tredje & sista passet var lite svårt, för då började vi med en ny grej, & nya grejer är alltid svårt i början. Så inte nog med att Dee fick anstränga sig en hel del, utan hennes matte fick också jobba febrilt. Och den utmaningen är väldigt svår för mig då jag lätt får panik i såna situationer & tänker att jag inte klarar av det. Men jag tog några djupa andetag & lugnade ner mig själv, tänkte att ”vi fixar det här, det är bara att försöka, & blir det fel så gör inte det nånting”. Men det var verkligen inte lätt.

Nu är Dee helt slut, ja, hennes matte också om jag säger så. 😛 Även Rally verkar vara trött, för hon har slocknat bredvid mig i soffan. Så det är snart dags för oss att förflytta oss till sängen, där vi ska drömma om vallning inatt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *