Jag SKA komma i form!

Igår på eftermiddagen/kvällen så gick jag & Malin en långis med våra hundar – & barnvagnar. Hon har ju en liten valp som inte får gå så mycket, & jag har ju en skadad Rally.

20150828_172918

Idag har lilla Rally varit med Carina & Clara hela dagen, & jag & Dee har roat oss med lite andra saker. Som att åka till klubben en sväng & titta på rallylydnadstävlingen, & samtidigt passa på att träna lite agility, mest 12 pinnars slalom. Hon var duktigare än jag trodde, så nog fan lever hoppet om en bra agilitykarriär!

Sen så åkte vi med Spock & hans husse & matte till Sörmon där hundarna fick springa, ÄNTLIGEN tänkte nog Dee som har haft koppelvila i typ 2 veckor (p.g.a sin sårskada).

20150829_170642

Jens sprang även upp i en av sandbergen & fick såklart med sig både Spock & Dee.

20150829_170838 20150829_170909

På vägen hem stannade vi till vid Skutberget där hundarna fick bada lite. Och Dee var SKITDUKTIG på att gå i vattnet! 😀 För det mesta så typ smyger hon i, för att hon är såpass osäker på sin förmåga att simma, men idag KASTADE hon sig i! 😀 *Lycka* Det kanske blir en späckhuggare av henne också en dag. 😉 Haha. En brunvit med tantecken…

Nu har Rally kommit hem igen, så flocken är samlad. Vad som händer imorrn vet jag ännu inte, men förhoppningsvis en långis med nån kompis. 🙂

När vi var på Sörmon så sa jag till Jens & Åsa att jag MÅSTE träna upp min kondition till nästa år så då tyckte Jens att han & jag skulle börja springa tillsammans. Jag har ju sökt nån att springa med, eftersom det är så mycket roligare med sällskap, så jag kunde ju inte tacka nej! Till en början så ska vi springa själva, utan hundar, bara för att se till att vi springer rätt. Ja, Jens kan detta, så jag litar på honom. 😉 Jag tänker verkligen göra allt jag kan för att komma i form inför nästa år! Och det gäller att börja i tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *