Dee’s utslag & Rally’s vrålåk

Imorse ringde klockan tidigt, för då hade Dee tid på djursjukhuset för att ta bort sina stygn. Hon var mycket duktigare än jag trodde att hon skulle vara, haha, vaddå låga förväntningar på sin hund? 😛 Veterinären kom även & kollade på hennes utslag som numera ser mycket bättre ut! Här är en bild från igår:

20150827_172239

Vi ska fortsätta med att duscha dem 2 gånger/dag under helgen, sen behövs inte det längre. Vi ska dock fortsätta med sprayen några dagar till, sen kan vi sluta med den också. 🙂 Äntligen går nånting åt rätt håll för mig & hundarna!

Igår skrev jag ju att jag skulle skaffa en barnvagn till Rally, & det gjorde jag redan igår kväll. 😉 Jag kan med andra ord gå långa promenader med Dee utan att behöva lämna Rally ensam hemma eller hos någon annan! 😀 Hon accepterade den oväntat bra (det var ju detta med förväntningarna man har på hunden, haha), men igår hade hon ju väldigt ont, så vi får se vad hon säger om den idag. Såhär ser hennes ”vrålåk” ut:

20150827_194208

Dee gick riktigt bra bredvid vagnen i början, sen tog Carina över. 😉 Haha, folk tror att det kommer ett litet barn & så tittar dem in i vagnen & ser Rally. 😛 Kan säga att dem blir chockade. Men som jag skrev igår, vad gör man inte för sin hund?

One thought on “Dee’s utslag & Rally’s vrålåk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *