Rally’s dom lyder såhär:

Kan bara börja med att snabbt berätta om gårdagen. Dee klarade av utmaningen galant! 😀 En liten film finns på min Instagram + Facebook. 😉

Idag har jag & Rally varit på ReDog i Västerås. Veterinären hittade fler ömma punkter på henne & vid ultraljudet kunde man se att hennes senor i tårna på baktassarna var rejält svullna! Hon har superont i sina baktassar. :'( Röntgen såg däremot bra ut, så inga skelettskador.

Nu framöver så blir det 4 stycken 20 minuters promenader/dag på hårt underlag med benviktsmanschetter, medicin i 30 dagar & laser 2 gånger/vecka. Så det blir hårt ett bra tag. 🙁 Den sista September ska vi på återbesök för att se hur mycket bättre hon är då.

20150827_163305

Detta innebär att ingen i dagsläget vet om jag kommer att kunna ta en kull valpar på henne kommande löp eller om jag måste vänta tills löpet på våren. Allt beror på hur bra hon svarar på behandlingen. En dräktighet innebär ju större belastning, men dem belastar mest frambenen. Veterinären ville inte uttala sig mer om det just nu, utan vi får se den sista September. Hon ska ju börja löpa i mitten av Oktober så förhoppningsvis håller hon tidsschemat.

Dee kommer dock fortsätta få sina promenader, därför ska jag nu inskaffa en barnvagn till Rally. På så sätt kan hon ändå få följa med på promenaderna plus att hon kan få vila emellanåt. Till en början kommer det säkert att kännas dumt att gå med en hund i barnvagnen, men vad gör man inte för sina ögonstenar? <3 (Eller vad säger du Malin?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *