Nostalgi (filmer) & hudutslagen

För exakt 2 år sedan så tränade jag agility med mina tjejer – Java & Rally. Vi var på den dåvarande hemmaklubben Forshaga & tränade, jag, Evelina & våra hundar. Vi filmade även varandra när vi körde, & tur är väl det, för vad underbart det är att se dem filmerna nu! 😀 Rally var helt galen, & Java var som vanligt, fast med superslalom!

Dessa foton är inte från samma dag, men jag tyckte att dem passade in fint här ändå. 😉

150825

Typiskt Java att inte se vart hon springer/hoppar, haha.

Typiskt Java att inte se vart hon springer/hoppar, haha.

Så vad har hänt idag då? År 2015? I förmiddags tränade vi 4 pinnars slalom här ute på gräsmattan. Rally var superduktig (dags att öka antalet pinnar) & Dee fattade inte mycket. 😛 Haha, det var längesen Dee körde slalom & hon brukar ju alltid värma upp med bågar, men nu fanns det inga såna att låna. 🙁

Jag måste ta tag i slalomet med både henne & Rally, för nästa år ska vi tävla MASSOR!! 😀 Än så länge har det inte kommit ut så många tävlingar, varken i agility eller freestyle, men dem som finns har jag skrivit ner i min kalender. Så att jag kan planera veckorna efter när det är tävlingar. 😛 För den som är nyfiken på vilka tävlingar vi ska på så håll bara muspekaren över ”Kalender”, så kommer ”Kalender 2016” upp & så är det bara att trycka på den. 😉 Väntar som sagt på många fler tävlingar, men hej, det är ju bara slutet av Augusti än, haha.

I år lär det inte bli så mycket tävlingar, vi har 2 tävlingsdagar kvar, fast med 3 tävlingsstarter. Och det är Dee som ska debutera i tävlingssammanhang & det blir såklart i freestyle! Jag hade ju sett fram emot att debutera med henne nu på lördag, men så hände ju olyckan förra veckan, så det sket sig. Låt oss hoppas på bättre tur nästa gång!

Och jag vet att det är många som följer detta med Dee’s utslag, så här kommer dagens bild på dem:

20150825_164538

2 thoughts on “Nostalgi (filmer) & hudutslagen

    • Ja, utslagen kom i samband med den & då fick hon Onsior. Nu har hon slutat med den medicinen. Veterinären tror inte att det hänger ihop, men jag är mer tveksam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *