Utslagen på ny bild + film!

Imorse ringde jag till djursjukhuset & fixade en tid till Dee, & den blev redan idag. Väl på plats blev hon undersökt, rakad & tvättad ordentligt – allt mot hennes vilja (men som vanligt var hon ändå supersnäll!).

20150824_135020

Precis efter att hon fick gå ner på golvet igen så blev hon tokig, haha, fångade lite av det på film. 😉

Sen fick jag med mig ett specialshampoo & en kortisonspray hem som jag ska använda 2 gånger om dagen. Eller ja, shampoot ska användas 2 gånger/dag & sprayen 1 gång/dag. Vi hoppas att detta ska räcka som behandling för dessa utslag (som ingen vet vad dem beror på), annars får vi göra en vidare utredning. Eftersom hon ska in till djursjukhuset på fredag för att ta bort stygnen så ska hon kollas för utslagen då också.
Jag fick detta shampoot & den här sprayen, någon annan som har erfarenheter av dem?

20150824_181102

Väl hemma så blev det en långis & nu är hundarna jättetrötta. 🙂 Själv sitter jag här & spånar på några planer under den närmsta framtiden. Exakt vad berättar jag inte än. 😛 *Hemlighetsfull*

3 thoughts on “Utslagen på ny bild + film!

  1. Du har ju också en supersnygg header jö!

    Och hoppas att det ger med sig, och att det inte är allergi eller något annat som är svårt att komma till bukt med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *