Någon som vet vad det kan vara?!

Dagens 2 promenader blev Kolonilotterna & Klasmossen. Kolonilotterna uppskattade nog tjejerna mest, speciellt med tanke på att vi under Klasmossen-promenaden gick förbi massor av fulla studenter – & Dee tyckte att dem var lite läskiga. 😛

20150822_123339

Men nu till rubriken.

Dee får allt fler såna här ”utslag”, sår samt blåsor som man kan klämma ur lite, som typ finnar, fast ändå inte finnar. Hon har även massor av röda ”fläckar” & dem verkar klia en hel del för hon försöker gång på gång tvätta/bita på dem. Dem sitter endast på insidan av låren, så hittills har dem inte spridit sig nån annanstans på kroppen.

Jag tror heller INTE att det är nånting som smittar, för då skulle Rally ha nåt också & det har hon inte. Inte heller Clara har nånting & dem umgås ju flera timmar varje dag.

Först tänkte jag att dem kunde bero på att hon gått i höga buskar eller kanske badat för mycket & därmed fått fukteksem. Men sen i måndags har hon ju gått kopplad HELA TIDEN & inte fått bada nånting. Så det känns som att dem alternativen försvann…

20150821_151055 20150822_195315 20150822_195334

Någon som vet vad det kan vara?

På fredag har Dee tid för stygnborttagning & då tänkte jag även ta upp dessa ”utslag”. Nu är det tyvärr så att dem som sagt bara blir fler & fler & därför kommer jag att ringa till Solstaden på måndag & kolla om vi kan komma in tidigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *