Ännu en underbar dag

Dagens första promenad blev i skogen & Rally var riktigt pigg även idag. 🙂 Så himla kul att se henne såhär, det är nästan som att man ”glömmer bort” att hon är öm i ena tassen. Fast direkt man kommer till grusväg eller asfaltsväg så sänker hon farten & börjar genast gå i passgång.

Rally balanserar på ett smalt träd.

Rally balanserar på ett smalt träd.

Dee försöker så gott hon kan på samma träd.

Dee försöker så gott hon kan på samma träd.

Och så en gruppbild såklart! ;)

Och så en gruppbild såklart! 😉

Nu på kvällen så har vi också gått en promenad & Rally har nog aldrig varit så duktig vid hundmöten!! Ett litet ”muff” vid ett tillfälle, & ändå mötte vi 4 stycken hundar! 😀 Jag skulle ju egentligen behöva jobba mycket med hennes hundmöten & det sättet som jag gjorde det på idag verkar ju funka bra. Det gäller bara för mig att fortsätta med detta, & att INTE tappa tålamodet! 😛 Ja, det blir lite spänning framöver.

Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer, men en promenad på förmiddagen & en på kvällen lär det säkert bli. Sen kanske vi avancerar & tränar lite freestyle på dagen? Allt beror på morgondagens form. 😉 Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *