Gå på din magkänsla

Ja, det tycker jag att man ska göra, oavsett vad andra säger. Jag har fått höra av många personer att jag inte ska oroa mig för Rally, för att allt är bra med henne. Men det har inte känts helt bra i mig, min magkänsla har sagt att det är nåt som är fel. Sen behöver det inte vara ett stort fel, utan det kan vara nånting litet, men nåt är ändå fel.

Så jag ringde till Solstaden (”mitt” djursjukhus) för att boka en tid hos Stefan Rosén (från ReDog) som kommer dit ibland, men nu visste dem inte när eller ens OM han skulle komma tillbaka dit, så det var bara för mig att ringa ReDog & boka en tid hos honom där & sen åka till Västerås. Vilket jag gjorde idag.

Untitled-2

Redan första vändan i hältgången så såg Stefan att hon inte rörde sig liksidigt med bakbenen. Sen vid närmare undersökning så visade det sig att hon har rejält ont i 2 stycken tår på vänster baktass. Exakt vad som har orsakat smärtan vet vi inte ännu, så det blir fortsatt utredning på det. Vi fick en tid hos en av dem bästa veterinärerna i Sverige på just tår, så hon ska köra ultraljud & eventuellt röntgen på torsdag nästa vecka. Vilket alltså innebär att jag får åka tillbaka till Västerås då.

Detta betyder med andra ord att även Rally är struken från freestyletävlingen nästa helg. 🙁 Men hälsan i första hand! Nu har vi inga mer tävlingar fören Dee ska starta freestyle i November, & då borde väl hon vara i form igen.

En annan sak som kan påverkas är eventuella valpar. Jag tänker ju inte para Rally så länge hon går på mediciner (just nu går hon inte på nåt, men nånting kommer troligtvis att sättas in nästa torsdag), så vi får se hur det blir. Löpet beräknas till mitten av Oktober, så helt kört är det kanske inte? Jag tänker iaf inte ha några höga förhoppningar, det viktigaste är att Rally blir smärtfri & bra igen. Valpar kan vänta tills nästa löp i värsta fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *