Så jävla otursdrabbad!!

Tänk att allt ALLTID ska drabba mig & mina hundar!! 🙁 Jag är så jävla less på det, & kan inte låta bli att fråga mig själv om jag verkligen ska ha hund? Samtidigt som jag vet att jag aldrig vill leva utan hund.

Den här dagen började superbra, jag & Jasmine tog en riktig långis i skogen med hundarna & dem sprang runt & lekte massor. Dee & Kimmie fann verkligen varandra & levde livet. Rally sprang lite mer för sig själv, men stundtals försökte hon hänga på dem stora tjejerna.

20150817_100432

Väl hemma så la sig tjejerna & sov & jag satte mig vid datorn. Efter ett par timmar så ser jag att Dee upprepade gånger slickar sig på bogen, så då tänkte jag direkt ”nu har hon nog ett sår där”. Så jag ropade på henne & la sen ner henne på sidan & undersökte bogen. Hittade inget sår så jag klämde & kände på hela benet, men fick ingen reaktion nånstans. ”Skönt, då var det inget” tänkte jag & skulle precis resa mig när jag fick se det här på underkäken:

20150817_135810

Så det blev ett akut samtal till djursjukhuset & vi fick en tid kl. 15. Jag åkte in med henne & dem behöll henne eftersom hon var tvungen att sys. Känns aldrig roligt att åka hem med en hund mindre…Men för en liten stund sen ringde dem & sa att hon var klar & vaken. Dem ville dock behålla henne nån timme till så att hon piggare på sig ordentligt.

Med andra ord kommer vi inte att kunna starta i Kungsör som jag har sett fram emot så galet mycket. :'( Visst att Dee’s hälsa är viktigare än tävlingar, men jag kan inte neka till besvikelsen ändå. Jag får aldrig tävla i Kungsör, för det händer ALLTID nåt med mina hundar då som gör att vi inte får starta! 🙁 Jag är trött på all otur, kan den inte bara drabba nån annan stackare där ute, har inte jag fått min del redan?!

Nej, dags att sluta skriva innan det spårar ur, snart får jag hämta hem min vilda vän igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *