1 år av saknad, smärta & tårar

Igår var jag så upptagen med allt annat så jag hade inte en tanke på att det då var exakt 1 år sedan Java gick bort. 1 år av saknad, mycket smärta & galet många tårar. Min finaste prinsessa, ingen kommer nånsin att kunna ta hennes plats i mitt hjärta! <3 Hon var helt perfekt för mig.

Alltid älskad, aldrig glömd. <3

Alltid älskad, aldrig glömd. <3

Idag har det blivit freestyleträning ute med främmande hundar runt omkring, vilket var svårt för Dee. Hon är väldigt lättstörd den lilla fröken, men hon är ju inte så gammal än. Rally däremot är bara helt galen, haha. För tro det eller ej, men hon kan bli FÖR SPEEDAD! Då börjar hon även skälla & det är inte okej, för i freestylen så blir det poängavdrag om hunden skäller, så det är jag hård med redan nu.

Dee tränar på sitt nya trick - gå med framtassarna på mina fötter.

Dee tränar på sitt nya trick – gå med framtassarna på mina fötter.

Efter träningen gick vi bort till badplatsen där hundarna fick simträna lite. Jag doppade mig aldrig eftersom det blåste såpass mycket, så det var inte supervarmt. 😛 Rally fick simma 2 pass & Dee 1 pass, båda hade flytvästar på sig.

20150816_122918

Nu har jag mest tråkigt. 😛 Ikväll blir det kanske en promenad, hoppas det. 🙂 Imorrn bitti ska vi möta Jasmine & Kimmie på Sörmon & gå en långis, vilket jag ser fram emot. Det gäller ju att gå antingen tidigt, eller sent, eftersom det är för varmt mitt på dagen.

Testade en, för mig, ny inställning på mobilkameran – att filma i slow motion. Så Malin fick ställa upp & kasta en boll till Dee som fick fånga den i luften, filmen finns på mitt Instagram-konto samt på Facebook. Så vill ni se det så är det bara att gå in där. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *