Heldag med Hundliv

Jösses, snacka om att vi har haft en utedag! I 8 timmar har vi varit ute, så ni kan ju tänka er hur slut hundarna är nu. 😉 Vi började med en långis i skogen, alla hundar gick i koppel.

150815

Efter långisen tog vi en fika & sen tränade vi lite rallylydnad. Sen blev det tipspromenad & några frågor var jag helt säker på svaret, medans jag chansade hej vilt på andra. 😉 Haha, ungefär som det brukar vara för mig. 😛

Efter det hade det blivit dags för en träningstävling i rallylydnad! :O Jag fick godkända resultat med bägge hundarna, men känslan var inget att hurra för. Men det är klart, både jag & tjejerna var väldigt trötta, plus att ingen av oss har kört rallylydnad förut. Frågade man Rally vad det gick ut på så var det att hoppa upp på skyltarna…Samt dyka ner i varje kon för att kolla om det fanns godis där…Dee hade bättre kontakt, men det kändes inte som att det var våran grej riktigt. Freestylen & agilityn passar oss MYCKET bättre! Så vi lär hålla oss till dem grenarna den närmsta tiden.

När tävlingen var slut så var det prisutdelning för tipspromenaden & vem tror ni vann?! Jo, JAG! 😀 11 rätt av 14 frågor, inte så illa pinkat. Jag vann ett presentkort på vår absoluta favoritaffär här i Karlstad, nämligen hund- & kattspecialisten.

20150815_175321

Nu har vi precis kommit hem & vi alla är rätt så slitna (& jag är även ganska solbränd). Imorrn startar vi dagen med hundträning på Skutberget tillsammans med flera andra ekipage. Efter det så ska vi gå till badplatsen & bada, & tjejerna ska då få simma ordentligt. Hurvida jag badar eller inte återstår att se, men är det lika varmt imorrn som det har varit hela dagen idag så kan jag nästan garantera att jag badar! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *