En dag i stallet

Idag följde vi med Malin ut till stallet, jag passade såklart på att hälsa på bästa Stjärnan. <3 Och han kände fortfarande igen mig när jag ropade på honom. Snacka ren & skär glädje där. 🙂 Dee försökte valla Moran (Malin’s häst), men det fick hon såklart inte göra för mig. Ibland påminner hon mycket om Java, & hon skulle säkert behöva samma träning som Java fick när det gällde att umgås med hästar. Men i dagsläget har jag inga planer på att lägga ner den tiden då jag är i stallet så himla sällan att det inte känns som att det är värt det.

Under tiden som Malin red ute på vallen så tränade jag & Dee på ”sunshine”. Hon har svårt att sätta upp tassarna på mina fötter, men när hon väl står där så kan jag röra mig & hon hänger med. Så mer träning på starten behöver hon, sen ska vi nog kunna ha med det i freestyleprogrammet! 😉 Vi har ju ett par veckor på oss, så det är bara att träna några korta pass per dag så ska vi nog lösa det.

20150814_151801

Annars har vi tagit det väldigt lugnt idag, mycket p.g.a värmen. Och imorrn ska vi vara ute hela dagen med Hundliv, vilket ska bli roligt, & det skulle även tjejerna se fram emot om dem visste om det. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *