Nu har vi landat hemma igen

Nu är jag & mina tjejer hemma i Karlstad igen. 🙂 Vi åkte TIDIGT imorse, så när solen gick upp så befann vi oss ute på havet.

20150810_054217

Direkt vi kom hem så lastade jag av alla grejer, sen hämtade vi upp Carina & Clara, & så drog vi ut till Skutberget där hundarna fick bada. Rally fick ofrivillig simträning, något som hon verkligen behöver, även om hon hatar det. Hon tycker om att plaska runt i vattnet, men det får inte vara för djupt för lilla fröken. 😉 Självklart fick hon ha flytvästen på sig under simningen.

Efter Skutberget så åkte vi förbi Hund- & kattspecialisten & köpte mer mat till hundarna. Eftersom Rally har blivit lite väl rund över revbenen så fick hon en sort med mindre fett & protein i. Jag ska testa detta på henne under en månad & sen utvärdera hur bra det funkar för henne.

20150810_144636

När vi kom hem så blev det en dusch för samtliga, först Dee, sen Rally, & sist jag själv. Så nu är vi alla fräscha & luktar gott. 🙂 Satte tveklöst på mig mitt nyaste linne (som jag köpte igår på Gotland) efter duschen, texten passar mig perfekt!

20150810_144137

Nu ska jag snabbtitta igenom alla bilder som jag har tagit under resan, 900+ slutade antalet på. 😛 Så ja, jag lär ha att göra framöver. Kommer att uppdatera hemsidan med lite nya fräscha bilder, för det är verkligen på tiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *