Aktiveringspromenad

Det har varit en rätt så lugn dag idag, trots allt. Jag har varit på terapi, gått en långis med Carina & Clara, packat inför resan, suttit mycket vid datorn, samt gått en aktiveringspromenad med Louise & Tizi. Så ja, jag har hunnit med en hel del, ändå känns det som att jag inte har gjort nånting alls.

Nu på kvällen, när vi gick aktiveringspromenaden så tränade vi i en lekpark & där var Dee oerhört modig som vågade gå på den korta repbron! 😀 Hon testade ju en längre när hon var mindre, men då var hon väldigt osäker. Nu gick hon bara rakt över. Film finns på min Instagram. 😉 (Länk till den finns i spalten till höger.)

20150803_190154

Imorrn när vi har vaknat, ätit & duschat så sätter vi oss i bilen & styr mot Kolbäck. Där ska vi träffa Ida & så ska vi umgås under dagen. Bland annat kommer det att bli en resa till ReDog i Västerås, för jag måste byta ett par benviktsmanschetter åt Rally, den storleken hon fick var för stor, så hon måste ha en mindre. Så skulle vi även passa på att gå en långis där i Västerås. 🙂 Så det ser jag fram emot.

På kvällen åker jag & tjejerna vidare till Em där vi ska sova några timmar. Sen upp i natten & styra bilen mot Nynäshamn & färjan som tar oss till Gotland! 😀 Jag kommer att försöka uppdatera bloggen & Instagram varje dag, det beror lite på hur fullt upp vi kommer att ha. 😉 Känner jag mig & Em rätt så kan vi hålla på med allt möjligt bra länge, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *