Stor & liten

Idag har jag varit hos min lillebrorsa & Loppis, där Loppis färgade utväxten samt klippte håret på mig. Och Dee fick testa hur det var att sitta på frisörstolen. 😉

20150802_125310

Sen handlade vi lite innan jag & tjejerna åkte hem igen. Väl hemma så mötte vi Carina & sen blev det ett varv runt Klasmossen.

Efter Klasmossen så gick vi hem till Carina där Rally & Dee fick hälsa på hennes kattunge Puzzel, som är jättesöt! Rally var dock inte så imponerad av henne, utan ville inte ha nåt med katten att göra. Dee däremot var helt fascinerad & kunde inte släppa henne med blicken.

Snacka om stor & liten!

Snacka om stor & liten!

När vi hade ätit & satte vi på en film & det är först nu som vi har kommit hem till oss igen. Jag är hur trött som helst, eller rättare sagt, jag är väldigt påverkad av mina nattmediciner så jag & tjejerna ska gå & lägga oss nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *