Laddar inför morgondagen

Vid kl. 8 imorse kom Jens, Åsa & Spock & hämtade mig & tjejerna, för då var det dags att åka ut till sandtaget, där Bea, Ludde & Lillen väntade. Alla hundarna sprang en hel del, t.o.m. Rally. 😉 Men mest lekte dem med en boll, eller ja, det som återstod av en boll…Rally & Ludde skulle ha SAMMA halva, dem kunde inte ha en varsin (det fanns 2 stycken), ånej, det var inte ens att tänka på. Så dem snodde den från varandra & Rally tänkte gräva ner den några gånger, haha.

20150731_085042 20150731_085047 20150731_085116

För att på ett effektivt & roligt sätt få bort all sand från hundarna, så stannade vi vid Skutberget på vägen hem, där alla hundarna fick bada! Dem stora hundarna (Dee, Ludde, Lillen & Spock) simmade efter pinnar, & lilla Rally vadade efter sina älskade kottar.

20150731_095645

Väl hemma så fick Dee följa med Jens, Åsa & Spock. Imorrn ska ju jag iväg på lundehundsspecial & eftersom jag kommer att åka helt själv (om man inte räknar med Rally), så är det skönt att bara ha 1 hund med sig. Jag har ju dessutom tänkt att fota en del, framför allt Benji (Rally’s fästman)! Sen kommer det ju blivande eventuella valpköpare & vill träffa mig & dem tilltänkta föräldrarna. Och eventuellt ska jag även ställa några hundar, så ja, jag kommer att ha fullt upp. Då har Dee det roligare hemma hos Spock! 🙂

Och när man är ensam hund hemma så brukar man bli lite bortskämd, mer än vanligt alltså. 😛 Så nu ligger Rally & gnager på en nötnacke som jag hade i frysen. Hon är mer än nöjd med livet just nu. 😀

20150731_135004

Ikväll ska vi lägga oss tidigt eftersom vi ska upp väldigt tidigt imorrn (eller säger man inatt?). SENAST 04:30 ska vi åka hemifrån har jag tänkt. Om det blir så att jag inte kan sova så kommer jag inte att ligga kvar i sängen & kolla på klockan, utan då tänker jag åka tidigare. Carina skulle ju ha följt med, men hon blev sjuk, därför åker jag ensam. Men finns det nån som vill följa med & hälsa på massa lundehundar så är det bara att säga till! 😉 Plats finns i bilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *