En helg för hundidioter planeras

Idag är det sista dagen jag har grabbarna labrador här, för nån gång under kvällen så åker dem hem igen.

Morsan kom hit även idag & hjälpte mig med grabbarna på långisen, alltid skönt att få lite hjälp. Vi gick i skogen & släppte lös alla hundarna på ängen, där vi hade full sikt åt alla håll. Boss har bara ögon för Dee, som i sin tur bara ser Farro. 😛 Men dem röjde runt lite iaf & verkade nöjda. 🙂

20150730_141449

När morsan hade åkt hem igen så dammsög & skurade jag hela lägenheten & sen blev det en välbehövlig dusch! Snart ska hundarna ha kvällsmat & sen vill dem gå ut igen. Jag ska även klippa klorna på mina tjejer, men det får nog bli när grabbarna har åkt hem. Sen ska Rally få lite munvård, fast det tar jag imorrn. 😉 Ibland måste man, även hon hatar det, haha.

Förutom att fixa Rally’s tänder imorrn så ska jag fixa med ännu en 5 kilos korv till hundarna. Annars måste jag göra det direkt jag kommer hem från Gotland & då är jag säkert trött, så jag kan lika gärna göra det innan. Sen ska hundarna få en promenad, annars har vi inget planerat. Jo, vi ska lägga oss tidigt eftersom vi ska gå upp vid 04:30 på lördag morgon! Galet en lördag morgon kan många tycka, men vi hundidioter är just det – galna. 😉

På tal om hundidioter, andra helgen i September så drar jag & mina tjejer ner till Göteborg för att träffa några nya hundar & deras ägare! 😀 Det ska bli väldigt spännande & jag ser verkligen fram emot det. Samtidigt känns det lite nervöst, eftersom jag inte har träffat nån av dem tidigare, men det går säkert bra. Jag får bara lita på mig själv & mina hundar, jag vet vad vi har för svagheter & styrkor, så det är bara att stå för dem, oavsett vad som händer. (Är det någon mer som vill hänga på så är det bara att höra av sig, ju fler vi blir, desto roligare!)
Men först väntar rasspecial & sedan Gotland. Jäklar vad skoj det är när det händer saker! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *