Huset fullt av hundar!

Ja, det kan man lugnt säga att det är hemma hos mig just nu! Shit, det är inte helt lätt utomhus kan jag säga, men inne funkar det kanon (eftersom alla hundar kan lägga sig & slappna av). Igår kväll hade Rally fullt upp med att sätta valpen Boss på plats, så nu räcker det med att hon ger honom onda ögat så vänder han & går iväg. Även natten gick bra, så vi ska nog överleva det här. 😉

Tidigare idag så kom morsan hit & så gick vi en promenad med alla 5 hundarna i koppel, innan vi kom till Frödingplanen där vi släppte alla lösa så att dem fick rejsa av sig! Och jösses vad dem sprang!

20150728_143759 20150728_143809 20150728_143825

Nu har vi precis kommit hem från Nikke & Loppis där vi har ätit tacos. (Eller ja, vi människor har ätit tacos, inte hundarna.) Hundarna är rastade & ligger nu & sover. Med andra ord kan även jag slappna av & bara vara en stund.

Imorrn blir det seriös freestyleträning i hallen tillsammans med Malin & Jenny. Och under tiden som jag är där & tränar med mina tjejer så får grabbarna vara hemma hos Nikke & Loppis, så det löste sig på ett bra sätt.
Under kvällen nu så lär jag ju få plugga lite freestyleprogram så att jag kan dem ordentligt imorrn! Sist så fick jag en blackout i Dee’s program & nej, sånt får inte riktigt hända. Så lyssna sönder låtarna & lära mig alla rörelser, det är vad jag ska syssla med ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *