Lyckad freestyleträning

Det blev inte mycket freestyleträning igår eftermiddag/kväll, min motivation försvann helt & då kändes det inge bra att försöka träna. Så istället såg jag på en film som rörde mig till tårar, mer om det kan du läsa om i den personliga bloggen.

Idag hade jag & morsan hyrt hallen & allra först när vi kom dit så körde jag igenom mina 2 freestyleprogram med tjejerna. Rally fick börja eftersom hon blir överdrivet taggad om jag kör med Dee först. 😛 Haha, åter igen, vem är egentligen border collien i min flock?! 😉 Vid det här laget så kan Rally en del av programmet, vilket gjorde att mina ändringar inte gick sådär överdrivet bra, om jag uttrycker mig så. Så med andra ord måste vi träna MASSOR till musik & träna det NYA programmet, tills Rally har lärt sig att det gamla är borta nu. I övrigt så var hon laddad till max & tog små glädjerusningar emellanåt, min söta lilla räv. <3 Även om det inte gick perfekt så är jag nöjd med henne, & nu när jag i efterhand ser filmen så kan jag inte låta bli att skratta, haha, hon försöker verkligen göra allt.

150726

Sen blev det Dee’s tur, & hon satte början otroligt fint. Sen försvann tyvärr fokuset mer & mer, fram till slutet då hon hittade tillbaka igen. Men jag måste ju ha i bakhuvudet att hon är ung (har inte ens fyllt 1 år än) & inte har kört program sådär överdrivet många gånger. Så jag får ha tålamod med henne. Känslan jag fick när jag nu såg filmen är helt okej, lite slarvigt & kanske otydligt från min sida, vilket gör Dee mer osäker & då tappar hon fokus. Så jag behöver bättra mig också, inte bara tjejerna. Skulle behöva träna freestyleprogram typ 2 gånger/vecka fram tills tävlingen om en månad. Nån som är sugen på att hänga med? Jag har gärna träningssällskap & behöver nån som sköter musiken (har en bärbar stereo så jag kan köra vart som helst).

1507261

Efter träningen blev det en promenad runt Sundsta-tjärn vid morsan, sen spelade vi massa yatzy & fixa mat & åt. Efter några timmar så åkte jag & tjejerna hem & nu sitter jag är nyduschad & fräsch! 😉 Känns riktigt bra, jag är så nöjd med den här dagen! 😀 Imorrn väntar terapi på förmiddagen (första gången efter semestern) & sen får jag se lite vad som händer. På kvällen kommer iaf Storm & Boss hit då jag ska passa dem några dagar medan min farsa & hans tjej åker på kryssning.

Annars längtar jag mest till helgen då det är rasspecial för lundehundar i Tidaholm! 😀 Självklart ska jag dit med Rally, men eftersom hon precis har gått på medicin så får hon inte vara med på utställningen, fast man kan ju åka dit ändå. Det skulle eventuellt anordnas lundehundsrace & det MÅSTE vi ju ställa upp i i så fall. 😉 Sen får jag träffa Ida igen, & så kommer Benji, Rally’s fästman. Plus att jag ska träffa blivande valpköpare (om allt går vägen). Så ja, det är verkligen mycket att se fram emot på lördag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *