Såhär blir det med Rally framöver

Efter att ha diskuterat Rally med några olika kompisar samt även fått höra andra lundehundsägares åsikter, så har jag bestämt mig för att låta Rally kör för fullt igen. Hon kanske helt enkelt bara rör sig så numera, jag menar, veterinären hittade ju ingen smärta nånstans & hon har inte ändrat gångstil sen hon fick smärtstillande. Så, så länge hon inte visar en tydlig hälta så kommer hon att få köra.
Nån gång under hösten så kommer vi att försöka få en tid hos Stefan Rosén när han kommer till Karlstad. För finns det nåt fel på hunden så hittar han det! Så honom känner jag stort förtroende för.

Men agilitytävlingar blir det inga mer i år, men träningen fortsätter & jag ska testa att lära om slalom helt med hjälp av bågar (som jag har till Dee), för att se om det kan få henne att öka farten i slalomet. Så träning, träning & åter träning.

150724

Idag har vi mest slappat, jag har varit kanontrött, så jag har inte varit uppe många timmar. 😛 Vi var på väg att följa med Malin ut till en strand, men jag var så himla trött att jag gick & la mig i sängen igen istället, & sov drygt 3 timmar. Hundarna är väldigt snälla & sover dem med. 😉 Så det är nog inte bara jag som är trött.

Om en stund däremot får vi bita ihop & röra lite på oss, för då ska vi ut i skogen! Dee’s bästa polare Spock ska med & så hans husse & kanske matte. Det ser jag fram emot, & jag är övertygad om att hundarna också skulle göra det om dem visste vad som väntar. 😉

One thought on “Såhär blir det med Rally framöver

  1. Äh jag tror inte heller det är någon fara med Rally vetrinärer är ju duktiga på att se om hunden mår bra. Kanske behövde hon bara vila 🙂 fina bilder Dee börjar bli snygg i kroppen även 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *