Borta bra, men hemma bäst!

Så var man hemma igen, & det känns jäkligt skönt. 🙂 Jag & Dee har ju haft det väldigt bra borta, men det är alltid skönast hemma.

Dee skötte sig över förväntan bra på tågen! 😀 Hon betedde sig som om hon åker tåg varje dag…Haha, min stjärna! <3

20150723_091657

Och lilla Rally blev superglad när matte kom & hämtade henne! 🙂 Som jag har saknat henne! Men även hon har haft det bra dem här dagarna hos Evelina.
När vi kom hem (efter att ha gått en promenad & köpt nya skor till mig samt handlat lite) så packade jag upp alla hundsakerna som jag har köpt. När jag ställde fram iglon till Rally så tvekade hon inte en sekund, utan kastade sig genast in i den!

20150723_141202

Sen har jag (med hjälp av morsan) skruvat ner min bokhylla & ska köra den till tippen snart nån dag. Har även dammsugit, duschat Dee samt duschat själv. Så ja, jag känner mig lite sliten nu. 😉 Därför orkar jag inte skriva nånting mer idag, utan det kommer ett inlägg som vanligt imorrn igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *