Dee fortsätter att utvecklas

Jag lovade ju er någon bild på det nya allt-i-ett-kopplet som jag & Em har gjort, så här kommer 3 stycken! 😉

IMG_5426 IMG_5452 IMG_5427

Numera har jag även gjort ett till Rally, så dem kan matcha varandra! 😀

Förutom det så har vi varit iväg & tränat agility idag på Em´s klubb. Dee skötte sig utmärkt & för er som har mig på Facebook så kan ni se en film i slowmotion från när hon hoppar över en oxer. Jag kommer nog att göra en film av den när jag kommer hem, så att jag även kan dela den här. Eller rättare sagt, den 12 Augusti kommer den att ingå i Dee´s 1-års-film.

Efter agilityn så åkte vi hem till resten av hundarna & tog med dem ut på den stora grusplanen & där fick dem röja runt bäst dem ville. 🙂 Jag & Em fotade en del när dem sprang, sen så tränade jag inkallning med Dee under tiden hon lekte med dem andra hundarna & kors i taket så lyssnade hon & kom till mig!! :O Shit, what the fuck happend?! Hon har ALDRIG kunnat lämna dem andra hundarna för att komma tillbaka till mig när jag ropat på henne, & nu gjorde hon det flera gånger! 😀 *Lycklig*

Dee har förändrats mycket dem senaste veckorna & man märker att hon börjar mogna. Hon är mycket mer kontaktbar & intresserad av mig, & inte bara av alla hennes hundpolare. Så framtiden ser mycket ljus ut för mig & Dee tillsammans, & jag njuter, kanske är det hunden som ska hålla hela vägen & uppfylla mina drömmar? Det får tiden visa, men jag hoppas så grymt mycket att all min otur med sjuka hundar ska vara över nu.

One thought on “Dee fortsätter att utvecklas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *