Jag & Dee på äventyr :)

Igår var vi i sandtaget med Spock & hans husse & matte. Dee passade på att svalka sig i leran när hon blev varm…

DSC_0030

Och efteråt såg hon ut såhär:

DSC_0086

Idag är vi (jag & Dee) hos Em, Rally är hos Evelina eftersom jag inte ville åka tåg med 2 hundar & packning. Men när vi ska till Gotland så ska hon följa med! För då ska HELA flocken vara komplett. <3

Just nu håller Em på att hjälpa mig med ett allt-i-ett-koppel till Dee, som jag ska ha som tävlingskoppel. Och självklart ska Rally få ett likadant så att dem matchar!! 😉 Vi gör ett koppel med paracord, jag har gjort halsbandet & Em gör koppeldelen. Bra fördelat. 😀 Jag kommer att fota resultatet imorrn & lägga ut här i bloggen så att ni får se.

Annars imorrn, om det är bra väder så kanske vi åker & törnar lite agility på deras klubb eller så, vi får se, vi tar dagen lite som den kommer & får se vad vi känner för att göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *