En underbar dag i solen

Dagen blev inte som den var planerad, men det är ju inget nytt i mitt liv…

Jag & Malin (med Alvin) ska ses imorrn istället & då bara sitta ute nånstans & prata. För jag var tvungen att hämta Rally såpass tidigt att vi inte skulle hinna med nån promenad (eftersom jag tog sovmorgon). Så vi ska som sagt ses imorrn.

Istället fick jag med mig Malin & Algot till Skutberget! Vi satt i solen några timmar & hundarna fick träna passivitet blandat med bad. Dee & Algot fick simma en del efter tennisbollar & Rally fick gå i på sin villkor (med andra ord bottnade hon hela tiden), för hon ska ju vila nu. Det var mysigt & jag har verkligen saknat Malin, känns som om det var evigheter sen vi sågs senast. Hon hade även med sig sin kamera & tog några fina bilder på mina tjejer. <3

150717 1507171 1507172 1507173

Just nu håller jag på att kopiera ALLT AV VÄRDE på min dator till en av mina externa hårddiskar. Detta för att min lillebrorsa ska kunna göra vad fan han vill med min dator imorrn när han kommer. Den är så seg nu att jag snart blir skogstokig, & tro mig, det är inget nån vill. 😛 Vad hjälper det att ha ett snabbt internet när datorn är så seg att man nästan hinner glömma bort vilken sida man är på väg in på innan man har kommit in på den? För ja, så illa är det!

Annars så längtar jag mest efter Gotland, samtidigt som jag är lite orolig inför resan. Sist var jag ju där med min fina prinsessa Java, & gången före (min första gång) hade jag ju också Java med mig. Så att åka dit utan henne kommer att bli konstigt. Men livet går ju vidare, inte sant?

Du är en ängel som bor i det blå Jag blickar upp ibland för att kunna förstå Du finns i mitt hjärta, du finns i mitt sinne Du kommer alltid va mitt finaste minne

Du är en ängel som bor i det blå
Jag blickar upp ibland för att kunna förstå
Du finns i mitt hjärta, du finns i mitt sinne
Du kommer alltid va mitt finaste minne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *