Hundvalpens första tid

Är det fler än jag som har sett den dokumentärserien på 2 delar som SVT visar? Jag har sett första avsnittet & man slutar aldrig att förvånas över hur korkade människor kan vara. Jag menar, vem köper en weimaraner till sin 9-åriga son?! :O Så har ni inte sett den dokumentärserien så gör det medan den fortfarande finns på svtplays.se Imorrn ska jag se det andra, & sista avsnittet.

Bild lånad från google.

Bild lånad från google.

Idag har vi fortsatt att träna på att hålla i en pinne med framtassarna & Dee börjar fatta vad det hela går ut på. 🙂 Rally är för speedad för att kunna lära sig ett sånt ”lugnt” trick, haha, frågar ni henne så ska det vara full fart hela tiden! Så man kan ju undra vem som är mest border collie här i huset? 😛 Därför får Rally nu träna på ”zack” istället, vilket är att hon går slalom baklänges. Jag ska filma det när hon är mer säker på det. 😉

Imorrn ska jag träffa Malin G & vi ska träna 2 timmar i inomhushallen! 😀 Efter Rally är satt på vila så kommer hon att få bo hos Carina & Clara lite över ett dygn. Det känns inte så schysst att ta med henne & sen inte låta henne få träna, för hon vill ju så gärna träna när hon ser att jag tränar med nån annan (typ Dee). Så därför får hon vara i sitt andrahem istället.

När det gäller Dee så har jag ändrat namnet på henne. Numera säger jag alltid bara ”Dee”, & aldrig ”Dee-Dee” som jag gjorde i början. Så jag har ändrat det här på hemsidan & ska fixa det på mina tävlingskonton också. Så ”Dee-Dee” är förbi, vi kör enbart den kortare varianten nu. 😉

One thought on “Hundvalpens första tid

  1. Okunskapen är stor hos de som bestämmer vilka tv program som ska sändas. Tycker allt som går på tv om hundar är skitprogram. Inget om vikten av att välja med omsorg, läsa på, sätta sig in i livet med hund. Inte skaffa hund för att barnet ”ska ha en kompis” eller om båda vuxna arbetar 10 timmar/dag och hunden ska vara själv hela dagarna.
    Orkar inte se den serien faktiskt. Hört så många som är kritiska mot den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *