Nytt trick påbörjat

Jag vet inte om det är en ren tillfällighet eller om Rally har haft ont & nu inte känner av det, för jösses vad vild hon var i morse! :O Hoppade omkring som om hon var överlycklig, haha, min söta lilla räv. <3

Dee hade morgondate med dem stora hundarna Spock, Lillen & Ludde, så hon har fått röja runt i sandtaget med dem. Hon var helt slut när hon kom hem efter ett par timmar. Under tiden som hon var ute så passade jag & Rally på att sova lite till. 😉 Perfekt om ni frågar oss!

Annars har det inte hänt så mycket idag, jag har börjat träna in ett nytt trick på båda hundarna, vi får väl se hur länge mitt tålamod räcker den här gången. 😛 Det jag försöker lära dem nu är att hålla i saker med framtassarna, båda fattar nu att det har med den långa pinnen att göra, & att man ska använda tassarna. Så visst går det framåt. 🙂

Förhoppningsvis blir det en film hos Carina lite senare, skulle verkligen behöva träffa nån känner jag, så att jag inte säckar ihop på tok för tidigt. Jag känner mig helt seg & slut. 🙁 Iofs så har jag sovit väldigt dåligt inatt, många mardrömmar & sådär, men ändå, jag gillar inte att känna mig såhär. Kanske borde passa på att dammsuga lägenheten när jag ändå väntar? Den lär ju tyvärr inte göra det själv…

Som alltid efter att man har klippt klorna så får man ett gott ben.

Som alltid efter att man har klippt klorna så får man ett gott ben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *