Utflykt & 11 månader

Idag har vi varit på söndagsutflykten med Hundliv. Vi gick på helt nytt ställe, i en skog med en jävla terräng!! Snacka om att det var jobbigt att gå där, men väldigt nyttigt. Båda hundarna låg på som satan framåt, t.o.m. Rally som annars brukar sacka efter. Vid fikat fick båda svalka av sig i vattnet & det skulle en annan också ha behövt göra. 😛 Haha. När vi kom hem så var vi helt slut allihop & det är först nu som vi börjar vakna till liv igen.

Idag är det den 12:e, vilket innebär att Dee fyller ännu en månad! 😀 Tänk, om en månad är hon 1 ÅR!! :O Hur gick det till liksom?! Så jag har vägt & mätt henne, & kommer att fota lite senare idag (när jag får hjälp av Carina). Så nån gång senare ikväll eller imorrn kommer jag att uppdatera hennes ”Liten blir stor”-sida.

Man säger ju att ögonen är själens spegel, & det stämmer nog. Mina tjejer har väldigt olika färger på ögonen, & Java hade ännu en annan. Här kan ni se Rally’s & Dee’s ögon:

Rally

Rally

Dee

Dee

Om en liten stund ska vi gå hem till Carina & Clara & se på film, vad det blir för film vet jag ännu inte, det får vi se när vi kommer dit. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *