Katastrofal freestyletävling

Freestyletävlingen gick katastrofalt dåligt. 🙁 Rally var ointresserad & blev väldigt låg i slutet, hon var även nära på att dra av planen flera gånger, men jag lyckades få henne att stanna kvar. Efteråt var jag jättemissnöjd & då kommer en av domarna fram till mig & berättade att hon & den andra domaren tyckte att Rally inte såg ren ut. :O Med det menas att hon stundtals haltar!! 🙁 Så dem tyckte att jag skulle kolla upp henne hos en veterinär, & det ska jag göra. Så på måndag förmiddag är det jag som ringer till djursjukhuset & bokar en tid till min lilla räv. <3

Starten med Dee gick också dåligt, kanske för att jag själv var ur form? I början var hon med, sen tappade hon huvudet helt & jag hade kunnat bryta ihop där & då. Det blev liksom lite för mycket. Men det var fasan första gången på ett par månader som vi tränade UTOMHUS & första gången nånsin som vi kör till musik UTE, så jag får försöka tänka på det. Jag kan inte ha för höga krav på Dee, hon är bara 11 månader. Men samtidigt så vill jag så mycket.

En grej som BÅDA tjejerna gjorde KANONBRA var att vila i buren timme efter timme efter timme. När den ena fick komma ut, men inte den andra så blev det lite ljud där inne, men annars var det lugnt & tyst (såvida inte nån gick för nära vårat tält vid öppningen för då skällde Rally som en galning).

150711

Så som det ser ut nu så kommer inte Rally att tävla nånting mer alls i år. För nu ska vi undersöka hältan & jag VET hur sånt fungerar. Hon kommer med största säkerhet att få smärtstillande & då är det karenstid på den efteråt. Och sen är det dags för löp & då ska hon (förhoppningsvis!!) paras. Det jag är mest orolig för nu (förutom Rally’s hälsa) är att hon inte ska kunna paras kommande löp om hon går på mediciner. Det vore så jävla tråkigt att behöva skjuta fram det, men självklart går Rally’s hälsa i första hand! Men jag tror att ni förstår vad jag menar.
När det gäller rasspecialen 1 Augusti så kommer vi att åka dit oavsett om hon ska ställas eller inte. För det finns intresserade valpköpare som vill hälsa på båda föräldrarna där. Plus att det är roligt att åka iväg på rasträffar. 🙂

2 thoughts on “Katastrofal freestyletävling

  1. Kanske kan vara läge att gå till en bra hundfysioterapeut istället för en veterinär eller till båda. Är det muskelrelaterat kan inte en veterinär göra så mkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *