Mycket seriös hundträning!

Det var inte helt lätt, men till slut lyckades jag göra en film från träningen i tisdags, så här kommer den:

Igår tränade vi seriös freestyle i hallen & tjejerna var taggade till tusen, men min motivation var som bortblåst. Så jag är nöjd med dem, men besviken på mig själv. Jag körde iaf igenom programmen 2 gånger & sen tränade vi många delar samt andra trick.

Idag har vi gått en långis med Elina & hennes grabbar. 🙂 Eftersom det regnade så fick mina tjejer ha täcke samt overall på sig. Jag skulle fasen ha filmat Dee dem första minutrarna som hon hade overallen på sig, för hon gick på frambenen!! 😛 Haha, bakdelen var rakt över huvudet på henne & så gick hon flera steg. Min lilla akrobatiska vän. <3 Rally har ju inte så mycket päls i armbågarna & sådär, så hon hade bara täcke på sig.

150709

Just nu har jag tvättstugan (det var verkligen på tiden!) & senare ikväll väntar det träning i hallen – igen! Med andra ord kör vi seriös träning i inomhushallen för 3:dje dagen i rad!! Det kostar att ligga på topp. 😉 Loppis följer med som sällskap, filmare, plus att hon ska testa att köra hundarna lite. Så det ser jag fram emot.

Jag har fått önskemål om att lägga ut fler filmer, är det nånting mer ni vill se eller läsa om? 🙂 Skriv bara en liten kommentar om det så ska jag försöka fixa det.

2 thoughts on “Mycket seriös hundträning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *