Mina tjejer är helt fantastiska

Dagens agilityträning gick så jävla bra! 😀 Mina tjejer är helt fantastiska. <3 Rally var speedad & galen till en början, eller ja, innan man startade själva övningarna, då taggade hon (tyvärr) ner. Vi tränade 4 & 8-pinnars slalom, däcket, säcken & den förbannade gungan. 😉 Rally har ”kommit på” att hon inte gillar gungan längre, så den måste vi lägga extra tid & fokus på framöver. Sen avslutade vi med en kortare bana med 4 hinder – 2 hopphinder & 2 tunnlar. Där strålade alla hundarna, jäklar vilket bra avslut!

150707

Dee var om möjligt ännu bättre. Hon var lugn, fokuserad, men gav ändå järnet. Precis så som jag vill ha henne! 😀 Hon kunde köra 8 pinnars slalom UTAN bågar, fram tills vi skulle filma det…Då gick det inte längre utan jag fick sätta upp ett par bågar i slutet, annars gjorde hon det bra. Körde dock slalom lite för länge med henne, så hon orkade inte tänka till slut, men det var ju för att det gick så bra & var så roligt. 😛 Ajabaja matte, kortare slalompass nästa gång!
Även Dee fick köra däcket, säcken & gungan (första gången), & jag bara längtar efter att kunna köra henne ”på riktigt”, så snälla Dee, väx upp fort! Självklart fick även hon avslutade med den korta banan & hon var rena drömmen att köra där. <3

Jenny filmade båda hundarna & film på det kommer när jag får igång programmet på datorn, idag vägrar det att fungera, annars hade filmen varit med i det här inlägget. Förhoppningsvis får jag igång det nån dag snart.

Imorrn blir det seriös freestyleträning i hallen tillsammans med Jenny & Malin. Jag ska köra igenom programmen med tjejerna & får det även filmat, så att jag kan utvärdera dem sen. Jag kommer att köra programmen i början & i slutet av passet, så det blir några repetitioner var för dem. För på lördag är det ju freestyletävling i Linköping & där har jag tänkt att det ska gå bra. 😉 Och en förutsättning för att det ska kunna gå bra är ju att man tränar.

Nu väntar jag mest på att en annan Malin ska höra av sig & att vi ska åka iväg till stallet där hon ska rida sin häst. Lite hästträning för mina tjejer samtidigt som jag får träffa en av dem kompisarna jag har haft längst. 🙂 Kan det bli bättre?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *