En lycklig hund är en lycklig matte

Igår var vi ju i Karlskoga hela dagen & tävlade agility. Rally gjorde sin officiella debut & jag är bara så jävla nöjd med henne! 😀 Vi startade hela 4(!!) lopp & diskade oss inte i ett enda!! 😀 😀 😀 Sen att vi fick tidsfel i ALLA loppen är en helt annan sak, hon tog ut vissa svängar för mycket samt att hennes långsamma slalom förstör vår chans. MEN mitt mål var inte att plocka pinnar, utan att skaffa oss positiva erfarenheter & få Rally att stanna kvar på planen & jobba, något som inte alls är helt självklart alla gånger. Och dem målen klarade hon galant, eller vi klarade dem galant, & mer nöjd än så kan inte jag bli. 🙂

1507061

Imorse tog vi sovmorgon allihopa. Vi brukar alltid gå ut på en liten kissrunda vid 8-9 nån gång, men idag såg det ut såhär i sängen fram till klockan 10:30:

150706

När vi hade vaknat till liv så gick vi en promenad med Carina & Clara & jösses vad Dee & Clara sprang! Man kunde tro att dem gick på nåt. 😛 Haha. Men sååå himla lyckliga, & ni vet väl att en lycklig hund är en lycklig matte. <3

Sen har jag varit iväg & köpt lite mer mat till tjejerna då jag insåg att jag bara hade mat för ytterligare 5 dagar till Dee. Så jag fick köpa en 5 kilos korv plus att jag beställde 3 stycken till. Så snart har dem så att det räcker ett tag!

Nu har vi precis avslutat ett träningspass inomhus & ja, jag finner inga ord…Dee var som vanligt, men Rally, haha, snacka om speedad vovve!! 😀 Om hon bara har hälften av det tempot när vi tävlar till helgen så blir det inga problem alls. 😉 Hon tycker verkligen att det är så jävla roligt, & åter igen – en lycklig hund är en lycklig matte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *